10 Kasım 2023  tarihinde Ankara'da yapılan Atatürk'ü anma koşusu Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. olan daha sonra devam eden bölgesel kros liglerinde finale 1. sırada yükselen Nevşehir atletizm takımı sporcuları ve antrenörleri Resul ve Hakan Köstekçi Gazi Meclis'te AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ı ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün kendisini ziyarete gelen Nevşehir atletizm takımını öğlen yemeğinde Meclis lokantasında ağırladı. Daha sonra meclisi gezdirren Milletvekili Özgün, genç atletleri gösterdikleri üstün başarıdan dolayı teşekkür ederek, başarıya giden yolun istikrar ve en önemlisi bir sporcuda bulunması gereken dürüstlükten geçtiğini belirterek başarılarının devamını diledi. Ziyaret sonrası İbrahim Gökgöz ve Mert Hanifi Odacı milli takım kampına katılmak üzere izmir'e hareket ettiler.

Ardından Nevşehir atletizm takımı sporcuları ve antrenörleri AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ı makamında ziyaret ettiler. Atletizm takımını Meclis toplantı salonunda ağırlayan Milletvekili Çalışkan, Nevşehir'in atletizmdeki büyük başarısı takdire şayan, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum" dedi.

Sporcularla teker teker ilgilenen Milletvekili Çalışkan, sporcular ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında  antrenörlerinden bilgi aldı.

Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür eden Nevşehir atletizm takımı sporcuları ve antrenörleri Hakan ve Resul Köstekçi ise hedeflerinin Dünya ve Avrupa derecesi yapmak olduğunu belirtirken, spora ve sporcuya verdikleri değer ve maddi, manevi destekten dolayı Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'a teşekkürlerini sundular.

Meclis ziyareti sonrası kafilede bulunan diğer sporcular antrenörleri eşliğinde Nevsehir'e dönüş yaptılar.