Nevşehir'de görev yapan 12 yıllık polis memuru, Zafer Alaybeyoğlu, çocukluk hayali olan hukuk fakültesini bitirerek avukat oldu.

Avukatlık Stajını tamamlayan (Polis Memuru) Av. Zafer Alaybeyoğlu Yönetim Kurulu ve Avukatların huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı.

Hem mesleğini sürdüren hem de zorlu eğitim hayatını başarıyla bitiren Alaybeyoğlu, Nevşehir Adliye Sarayı binasındaki konferans salonunda düzenlenen törenle, cübbe giyerek Nevşehir Baro Başkanlığı tarafından hazırlanan ruhsatını teslim aldı.

Hukuk Fakültesi eğitiminin ardından avukatlık stajını da başarıyla tamamlayan Avukatlık Stajını tamamlayan (Polis Memuru) Av. Zafer Alaybeyoğlu'na avukatlık ruhsatı törenle Nevşehir Barosu Başkanı Av. Murat Boz tarafından verildi. 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli 12 yıllık polis memuru Zafer Alaybeyoğlu çocukluk hayalini gerçekleştirerek çok istediği avukatlık cübbesini giydi. Zorlu dört yılda hem mesleğini yapan hem de fakültedeki derslerini başarıyla tamamlayan Alaybeyoğlu, stajının ardından artık bir avukat.

32 yaşındaki evli ve bir çocuk babası polis memuru Zafer Alaybeyoğlu, başarısıyla ve azmiyle örnek oldu.

FİB Haber Merkezi olarak Avukatlığa adım atan polis memuru genç hukukçumuz Av. Zafer Alaybeyoğlu'nu kutlar, meslek hayatlarında başarılar dileriz.