Nevşehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘fener alayı’ yürüyüşü, Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, İl Jandarma Komutanı Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, daire amirleri STK Yöneticileri, Siyasi parti ilçe başkanları, öğrenci ve öğretmenler, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Fener alayında bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdü.

Cadde boyunca çevredekilerin alkışlarıyla destek verdiği yürüyüşe katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, "Nevşehir Nevşehir Valiliğimiz Tarafından Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Düzenlenen Fener alayına Nevşehir Valimiz Ali Fidan ile beraber katıldık. Gençlerin heyecan ve coşkuları görmeye değerdi. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterdiği enerjisi yüksek bir programdı. Emeği geçen kurum müdürleri ve personellerine, coşkularına bizi ortak eden kıymetli genç kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.

Editör: Fikret Capacı