Nevşehir’in Gülşehir İlçesine bağlı Gümüşkent Köyü’nün sevilen Muhtarı Ömer Arun, 20 yıllık muhtarlık görevine veda ediyor. Arun'un muhtarlığa veda kararı Gümüşkentliler tarafından üzüntü ile karşılandı.

31 Mart’taki seçimlerde aday olmayacağını, deneyim ve birikimleri ile her zaman muhtarların yanında olacağını belirten Ömer Arun, şunları söyledi “31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçiminde yeniden aday olmayacağımı belirtmek istiyorum. 20 yıldır şerefle ve onurla sürdürdüğüm muhtarlığım sürecinde ben tüm hakkımı helal ediyor sizlerin de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Görev yaptığım sürece elimden geldiğince saygıdeğer köyümüz sakinlerimize kanunlar çerçevesinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bana bu görevi 4 dönemdir üst üste layık gören değerli hemşehrilerim başta olmak üzere, göreve geldiğimden itibaren çalışma fırsatı bulduğum muhtarlık ihtiyar heyetine, tüm muhtar arkadaşlarıma, her zaman bizlere destek olan il ve ilçemiz devlet büyüklerimize ve yetkililere teşekkür ediyor, yeniden aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi.

Efsane muhtar Arun'a Vefa Plaketi

Gümüşkent Köyünün Muhtar Adayları ile birlikte köy istişaresi düzenlenleyen Muhtar Ömer Arun’a istişare sonunda örnek bir davranış sergilendi. Muhtar Adayları Tamer ÖZDEM, Oktay FIRAT, Ümit AVCI ve İlhami ÖZEY tarafından teşekkür plaketi verildi.

Muhtar Arun “ Sayın Muhtar adaylarının şahsıma vermiş oldukları plaketten dolayı kendilerine teşekkür eder her birinede başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak değerli muhtarımız Ömer Arun'a hizmetleri için teşekkür ediyor sivil hayatında sağlıklı huzurlu günler diliyoruz.