Eski Nevşehirspor'lu şimdi Kayaşehir masterlar futbol takımının formasını giyen Antrenör Hakan Tunç, Nevşehir 1. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kaymaklısporun genç yıldızı Vedat Tunç (17) ile hazırlık maçında Baba-oğul sahada karşı karşıya geldi.

Nevşehir 1.Amatör kümede mücadele eden Kaymaklıspor ile Nevşehir Kayaşehir Masterler hazırlık mücadelesinde duygusal anlar yaşandı.

Baba-oğul maçında kazanan sevgi oldu...

Yıllardır Nevşehir amatör futbolun içinde olan Nevşehir Kayaşehir Masterler takımının oyuncusu Antrenör Hakan Tunç ile Kaymaklısporlu oğlu Vedat Tunç karşı karşıya geldi.

İkili maç içerisinde de sık sık karşı karşıya gelirken zaman zaman baba Hakan Tunç oğlu Vedat'ın kıvrak çalımlarına engel olamadı. Maç öncesi ise baba oğul birbirlerine başarı dileyerek mücadeleye başladı.

Baba Hakan Tunç'un takımı maçta galip geldi...

Baba Hakan Tunç, kendisi için bu karşılaşmanın ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Kaymaklıspor forması giyen oğlum Vedat'la gurur duyuyorum. Onun Eğitimli iyi bir futbolcu olması için elimden geleni yaptım. İyi de futbolcu oldu. Ancak şimdi rakip olduk" diye konuştu.

3-2 biten karşılaşmada baba oğluna üstünlük sağladı.  

Nevşehir futbol camiasının sevilen ismi Antrenör Hakan Tunç, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada,"Nevşehir 1. amatör kümenin güçlü takımlarından Kaymaklıspor karşısında oldukça zorlanmış olsakta, bu zorlu maçta tecrübe kazandı. Bu maç futbol kariyerimin en aalamlı ve unutulmaz bir maçı oldu benim için zira oğlumla aynı sahada birbirine rakip olarak karşılıklı oynamak çok değişik bir duyguydu. Her ikimizde Fenerbahçe taraftarı olarak futbolu çok seviyoruz. Oğlum Vedat şuan Altınyıldız koleji lise 3 öğrencisi. Futbol ile birlikte Eğitimine de devam etmek istiyor. Bende babası olarak oğlumun her zaman arkasındayım" dedi.

Babası ile sahada rakip olarak karşı karşıya gelen Vedat Tunç'ta duygularını şu cümlelerle özetledi; "Uzun zaman sonra ilk defa maça çıkmıştım. Babam ise karşı takımdaydı. Çok özel bir maçtı benim için heyecanlıydım ama kaybettik. Herkes bizi tebrik etmişti, bu benim çok hoşuma gitti" dedi.

Nevşehir futbol camiasının sevilen isimleri Baba-oğul Hakan Tunç ve Vedat Tunç a başarılar diliyoruz.