Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar mahallesinden Merhum Serdar Sert'in 2 yaşındaki kızı Tuğba Sert vefat etti.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar mahallesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda yediği ceviz parçalarının soluk borusunu tıkaması sonucu nefessiz kalan 2 yaşındaki Tuğba Sert isimli bebek, kaldırıldığı Nevşehir Devlet hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küçük bebeğin cansız bedeni, Nevşehir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Talihsiz Tuğba bebeğin cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Karacaşar merkez camiiden kaldırılarak gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tuğba Sert'in babası Serdar Sert'inde iki yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

05.03.2023