Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında hazırlanan şantiye alanına doğalgaz boruları ve ekipmanları indirilmeye başlandı.

Kemikkıran :"Biz verdiğimiz sözü tutar, Tutamayacağımız sözü vermeyiz"

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk ve AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya ile birlikte Doğalgaz konusunda yaşanan gelişmeleri şantiye alanındaki yerinde takip eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Tam olarak geçtiğimiz yılın kasım ayında Çat Beldemiz için doğalgaz sözü vermiştik.  Biz verdiğimiz sözü tutar, Tutamayacağımız sözü vermeyiz.  Bugün, Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan adayımızla birlikte Kapadokya Enerya Gaz A.Ş.'den gelen doğalgaz borularını teslim aldık. Yaşanabilir şehirler için AK BELEDİYECİLİK" dedi.

Ertürk:  "Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun"

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk te yaptığı açıklamasında; "Değerli Çatlı hemşehrilerim. Kasabamızın doğalgaza kavuşma sürecinde söz verdiğimiz gibi hazırlanan şantiye yerine doğalgaz boruları ve ekipmanları indirilmeye başladı.

Doğalgaz borularının inmeye başlamasıyla birlikte, Çatlılar olarak yakın zamanda doğalgazın konforunu ve avantajlarını yaşayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte, kasabamızın bir kısmı 2024 yılı içerisinde doğalgazı kullanmaya başlayacak. Başta, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ile Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün ve Sayın Emre Çalışkan nın destek ve gayretleri ile kasabamıza döşenecek olan doğalgaz borularının bir kısmı bugün kasabamıza gelmiştir.  İnşallah çok yakın zamanda da boruların döşenmesi çalışmasına başlanacaktır. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Çetinkaya: "Çat herşeyin en güzeline layık"

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya'da, Çat halkının bu sürece gösterdiği ilgi ve destek bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte doğalgazın keyfini çıkaracağımız güzel günlerin yakın olduğuna inanıyor, katkı ve destekleri için kasabamızın daha da modern ve konforlu bir yaşam alanı haline gelmesi için desteklerini esirgemeyen başta, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran ile Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Özgün ve Sayın Emre Çalışkan'a ve İBrahim Ertürk Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çat kasabamız herşeyin en güzeline layık, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.