Nevşehir'de Cumhur İttifakını oluşturan partiler, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oluşturdukları güç birliğini sahaya yansıtmak ve Cumhur İttifakının Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Nevşehir'de Cumhur İttifakı 2'nci tur için Erdoğan'a oy istedi

Nevşehir`de de Cumhur İttifakı partileri sahada Cumhurbaşkanlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mazbatalarını alan AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve MHP Milletvekili Filiz Kılıç beraberinde İl Başkanları ile birlikte Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'i ziyaret ettiler.

Ardından kapalı pazar yerinde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur ittifakı ortakları 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak esnaf ve vatandaşlardan Cumhurbaşknaı Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

Kemikkıran'dan 28 Mayıs çağrısı: "Vatandaşlarımız rehavete kapılmamalı"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Pazar Yeri’ mizdeyiz. AK Kadrolarımız, Milletvekillerimiz ve Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı, Milletvekili ile beraber pazar esnafımıza hayırlı işler dileyip hasbihal ettik." dedi.

Vatandaşlarımız rehavete kapılmamalı 28 Mayıs’ta mutlaka sandığa gitmeli Memleketin gelecek 5 yılı şansa bırakılamaz diyen İl Başkanı Kemikkıran; "Vatandaşlarımızdan, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Teveccüh oldukça yüksek. Vatandaşlarımıza çağrımız sandığa gitsinler ve iradelerini sandığa yansıtsınlar” ifadelerinde bulundu.

"14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mız kentimiz ve ülkemizde önemli bir başarıya imza attı"

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu; "14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mız kentimiz ve ülkemizde önemli bir başarıya imza attı. Nevşehirli hemşerilerimiz ve halkımız Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine aynı aşkla ve şevkle kol kola, omuza yürümeye devam ediyoruz. Biz ülkemizde teröre, kaosa değil, güvene, huzura ve istikrara vermeye devam edeceğiz. Ben şehrimizde de ülkemizde de 28 Mayıs'ta var gücümüzle mücadele ederek Recep Tayyip Erdoğan'ı omuz omuza Türkiye Yüzyılı'nda 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Buna inancım tamdır" dedi.

Cumhur İttifakı'nı 14 Mayıs'ta seçim zaferiyle Meclis'e taşıyan Nevşehirli vatandaşlar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da ikinci turda açık ara farkla kazanması için sandığa gideceklerini söylediler.

MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç; "Cumhur İttifakı ruhu ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için Nevşehir Milletvekillerimiz, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarımız, Merkez İlçe Başkanlarımız, Ülkü Ocakları Başkanımız ve birbirinden değerli yöneticilerimiz #TürkiyeYüzyılı diyerek sahadayız. Kıymetli hemşehrilerimizle, esnafımızla ve vatandaşlarımızla beraberiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; Kapalı Pazar yeri esnaflarımız ve alışveriş yapan halkımızla muhabbet ettik. Nevşehirli hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ‘a destek için 28 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyor." dedi.