Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin tarafından başlatılarak 81 İlde uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Ortaöğretim Şube Müdürü Fatih Günkan; kasım ve aralık ayı faaliyetleri olarak ilimiz geneli tüm eğitim kademelerinde yapılan "Sözlük Tasarım Yarışması" ve "Cümle/Afiş Tasarım Yarışması" nda dereceye giren öğrencilerle bir araya geldiler.

İl Müdürü Yazıcı, yarınlarımızın geleceği öğrencilere; bu proje ile dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültürümüzün taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmaları, dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanımaları, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenerek milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedeceklerini ifade etti. Çalışmalarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı; yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize verdikleri emekler için teşekkür ederek bu kapsamda yapılan çalışmaları önemsediklerini ve çalışmalarımızın ivmeli bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Editör: Fikret Capacı