Nevşehir'de 43 yıllık hizmet veren Tan Spor Mağazası işletmecisi Abdullah Tan, sağlık problemi nedeniyle mağazasını devren satma kararı aldı.

Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülen ve hazır müşterisi oluşan mağazada anahtarı alıp işe başlanılabilecek.

İçindeki yüzlerce orjinal marka ürünleriyle birlikte çok uygun fiyata devredeceği Tan Spor Mağazası özellikle genç girişimcilerin alarak iş sahibi olmasını isteyen mağaza işletmecisi Abdullah Tan, bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini kaydetti.

Nike, Adidas, Puma gibi dünya markası ürünlerle Fenerium Nevşehir bayiside olan mağazanın mevcut müşteri potansiyeli, içerideki malzemesi ve demirbaşlarıyla birlikte anahtar teslimi devredilecek.

Konumu itibariyle Nevşehir'in en işlek 2. caddesi üzerinde olan iki katlı ve 60 metre kare alana sahip spor mağazamızın deposuda mevcuttur. Depomuzun alanı ise 80 metre karedir. (Müşteri isteğine göre açılabilir)

Isıtma: Kalorifer / Kombili

43 Yıllık geçmişi ile Nevşehir'in ilk spor mağazası olma özelliğine sahip olan Tan Spor Mağazası, Hazır müşteri potansiyeli ile yatırımcısını bekliyor.  

Yatırım yapmak isteyen, yeni iş yeri kurmak isteyenler için bulunmadık fırsat olan Tan Spor Mağazası için ayrıntılı bilgi almak için 0 542 214 06 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nevşehir'de Devren Satılık Tan Spor Mağazası

İRTİBAT: 0 542 214 06 88

Adres: Lale Caddesi No: 47/B NEVŞEHİR