AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından iftara geç kalan vatandaşlar için hazırlanan kumanyalar dağıtılırken, vatandaşların zamanında oruçlarını açmasına imkan sunuyorlar.

Yardımlaşma ve paylaşma konusuna özen gösteren AK Gençlik, araçları ile evlerine yetişmeyle çalışan yada oruçlarını açamayan vatandaşların yanlarına giderek hazırladıkları kumanyaları ikram ediyorlar.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, geçen yıl uygulamaya başladıkları ‘İftara 5 Kala’ çalışmalarına bu sene de devam ettiklerini söyledi.

İftar saatinde, oruçlarını açma fırsatı bulayan vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ettiklerini ve oruçlarını zamanında açmalarını sağladıklarını dile getiren Köybaşı, ‘’Göreve geldiğimiz günden buyana her zaman destek veriyoruz. Kar kış demeden İftara 5 Kala Gönlümüz Bir Soframız Bir anlayışı ile İftara 5 Kala etkinliğimiz kapsamında,Nevşehir AK Parti AK Gençlik Teşkilat mensuplarımız ile birlikte İftara 5 Kala etkinliğini gerçekleştirdik. İftara yetişemeyen trafikte olan hemşehrilerimize iftariyelik ikramında bulunduk’’ dedi.