Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacı doğrultusunda "Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri" ve Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yapılan ‘‘Maarif50 Projesi’’nin alt projesi olan ‘‘Bizim Renklerimiz Projesi’’ kapsamında "Halk Oyunları Şenliği" düzenlendi.

Düzenlenen şenliğe İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak İl Göç İdaresi Müdürü Enver Tutel, NTSO Meclis Üyeleri ve aynı zamanda PYK Başkanları Cengiz Yıldız ve Gülper Gündüz Yassı, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Bşakanı Harun Öcal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerimiz katıldı. Halk oyunları ekibi ve öğrencilerimizin halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirildiği program stantların gezilmesi ile sona erdi.

Nevşehir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü “ Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Oyunları Şenliği” okul stantlarında proje okulları Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerini aldı.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte, NTSO Meclis Üyeleri ve aynı zamanda PYK Başkanları Cengiz Yıldız ve Gülper Gündüz Yassı okul stantlarını ziyaret etti.

Yıldız; "Emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL