Nevşehir Valisi Ali Fidan Başkanlığında, ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla Valilik Toplantı Salonunda "İl Güvenlik ve Değerlendirme toplantısı" yapıldı.

Vali Fidan, "Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimiz 7 gün 24 saat aralıksız çalışmaktadır." dedi.

Vali Fidan, Asayiş ve güvenlik verilerini gözden geçirerek suç oranlarını azaltmak ve huzur ortamını sağlamak aynı zamanda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltme temel hedefimizdir.
    
Nevşehir'in tarihi ve kültürel zenginlikleriyle birlikte güvenli bir çevrede yaşamak herkesin ve hepimizin en doğal hakkıdır. Güvenlik teşkilatımızın bütün gayretleri ile birlikte teknolojiyi de etkin bir şekilde kullanarak suçla ve suçluyla mücadeledeki başarılarına dikkat çekmek istiyorum. 

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimiz 7 gün 24 saat aralıksız çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan her türlü suç ve suç örgütü ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.