Nevşehirli Gazeteci Menderes Kestiren'in kardeşi 1974 doğumlu 50 yaşındaki Abdullah Kestiren'den 20 gündür haber alınamıyor.

Nevşehir'de kaybolan şahıs her yerde aranıyor!

Hayatından endişe eden ailesinin durumu bildirmesinin üzerine Polis, kayıp şahsın bulunması için şehrin her yerinde arama çalışma başlattı.

Kayıp şahsın abisi gazeteci Menderes Kestiren; "Kardeşim Abdullah Kestiren için ilk günden itibaren destek veren yanımda olan kardeşlerimle birlikte sayın Valimiz Ali Fidan beyefendiyi ziyaret ettik. İlgisi ve alakası için sonsuz teşekkürler. Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Belediye Başkanımız ortak bir çalışma başlatmış ve bayağı yol katetmiş sagolsun. Bugün de bunu öğrenmiş oldum. İnşallah tez zamanda kayıp olan Kardeşim Abdullah Kestiren'e kavuşuruz. Benimle beraber kardeşimi arayan ve yanımda herzaman desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun inşallah. Dualarınızı bekliyoruz kardeşlerim..." dedi.

Öte yandan Nevşehir'de 20 gündür haber alınamayan kayıp şahsı bulmak için şehrin her yerinde arama çalışmaları devam ediyor.

Eşinden ayrı tek başına yaşadığı öğrenilen 2 çocuk babası Abdullah Kestiren'i görenlerin, kaybı ile ilgili bilgisi olanların ya da nerede olduğunu duyanların en yakın karakola haber vermesi önemle rica olunur.