Nevşehir'de Murat Kurnaz isimli duyarlı vatandaşımız durakta bulduğu çantanın sahibine ulaşmak için gazetemiz FİB Haber Alo İhbar hattını arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine FİB Haber.Com internet gazetesine taşıdığımız "Nevşehir'de durakta bulduğu çantanın sahibini arıyor" haberimiz sonrası kısa sürede çantanın sahibine ulaşıldı.

Durakta unutulan çanra, Nevşehirli Murat Kurnaz isimli duyarlı vatandaşımız tarafından örnek bir davranışa imza atılarak sahibine teslim edildi.

Kız kardeşine ait kayıp çantayı teslim alan ve büyük bir mutluluk yaşayan İbrahim Mert Özcan, "İçerisinde bir miktar para ile, kimlik, kredi kartkarı falan vardı. Öncelikle çantayı muhafaza edip bana ulaştırdığı için Murat Kurnaz beye ve sürekli takip ettiğim Nevşehir'in sesi www.fibhaber.com a sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Demek ki hala böyle güzel insanlar varmış" dedi.

Bu davranışı ile örnek olan Murat Kurnaz ise, çantanın sahibini bulup kendilerine teslim ettikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederek, helal kazanç ve dürüstlüğün önemli değerler olduğunu söyledi.