Nevşehir'de ATM'den çektiği maaşını düşüren Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisinin mağduriyeti Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran tarafından giderildi. 

Nevşehir'de Mesleki Eğitim Merkezi öğrencisi bir gencimizin Vakıf bank ATM'den çektiği 6 Bin TL maaşını düşürdü. Düşürdüğü paranın bulunması için FİB Haber Merkezine ait www.fibhaber.com WhatsApp ihbar hattına arayarak yardım istedi. 

Haberimizin yayınlanmasından sonra gencimize güzel haber Başkan Savran'dan geldi.

Kendisine cep telefonundan ulaşan Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran, kendi cebinden 6 bin lirayı teslim etti. 

“Çok mutlu oldum”

Parasını eksiksiz olarak aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Nevşehirli genç, “Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirirsonra da buldurup sevindirirmiş. Bizim işte buna benzedi. MESEM öğrencisiyim haftada bir gün okula gidiyor diğer günler çalışıyorum. Bir aylık emeğimin karşılığı olan maaşımı düşürdüğüm de inanın çok üzülmüştüm. Durumumuzda belli. Ailem sağlık olsun cana gelmesin evladım diyerek teselli ettiler ama alın teri emek sonrası kazanılmış helal paramdı. Allah Belediye Başkanımız Mehmet Savran'dan razı olsun. O beni sevindirdi Rabbimde onu sevindirsin. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Örnek davranışı için Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a teşekkür ediyoruz.