Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, düzenlenen mahalle iftarlarıyla vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdürüyor. Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallesinde ikamet eden vatandaşların bir araya geldiği Mahalle iftarı. bu kez 2000 Evler Modern Ticaret Merkezi’nin de bulunduğu Pazar yerinde kuruldu.

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen mahalle iftarı öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ in yanı sıra, 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, vatandaşlarla kısa süreli sohbetler yaptılar.

Belediye Başkanı Seçen başta olmak üzere AK Parti heyeti,  vatandaşları masalarında ziyaret ederek, iftar yemeğine hoş geldiniz mesajını ilettiler. Seçen, ziyaret sırasında bir bebeği kucağına alarak bir süre sevdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ in vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde nezih bir ortamda iftar sofralarında bir araya gelmeleri amacıyla,  2000 Evler Pazar yerindeki iftar sofrası,  Kuran-ı  Kerim Tilaveti ile başladı.

Akşam Ezanı ile birlikte yapılan duanın ardından vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

İftar yemeğinin ardından konuşan 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e ,Ramazan ayının böylesine güzel hasletler ile eda edilmesinde yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Çalışkan, Türk Milleti’nin daha da aydınlık günlere ulaşmasına günlerin oldukça yakın olduğunu belirterek, Allah’ın Türk Milleti’nin birliği, beraberliğive dirliğini daha da güçlü hale getirmesi temennisinde bulundu ve vatandaşların Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti.