NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Dönemi Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Masa Tenisi Genç Kız - Erkek Grup müsabakaları sona erdi. 

Ödül Törenine katılan Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, sporculara, kupa ve madalyaları takdim ederek ilimiz de gerçekleştirilen masa tenisi grup müsabakalarının tamamlanmasında emeği geçen hakem, antrenör ve personellere teşekkür ederek sporculara başarılar diledi. 

Müsabakaların ardından Erkeklerde Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi(Osmangazi, Bursa) takımı birinci, Konya Spor Lisesi(Selçuklu Konya) ikinci, Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi (Bahçe, İstanbul) ise üçüncü oldular.

Kızlarda ise; Denizli Erbakır Fen Lisesi (Denizli) birinciliği elde ederken, İnegöl Saime Sultan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi (Bursa) ikinciliği, Uluslar Arası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Pendik, İstanbul) üçüncülüğü elde ettiler.