McDonald's, Türkiye'de hız verdiği restoran açılışlarına Nevşehir merkezinde hizmete girecek ilk restoranı ile devam ediyor. 

McDonald's yeni restoran açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor. McDonald's'ın Türkiye'deki 255'inci restoranı Nevşehir'de açılacak.

Yeni restoran açılışlarıyla lokasyon ağını genişletmeye devam eden McDonald’s Türkiye’nin Nevşehir merkezdeki ilk restoranı 650 m² alanı ve 40 çalışanıyla misafirlerini ağırlayacak. Online sipariş ve McCafé hizmeti de yeni restoran tarafından verilecek.

Nevşehir'de McDonald's Heyecanı...

Nevşehir Emek mahallesi Emlak konutlarındaki adresinde hizmet verecek olan McDonald's Nevşehir Şubesinin işletme sahibi Osman Vergiveren yaptığı açıklamada, toplam 40 kişiye iş olanağı sağlayacak Nevşehir McDonald's restoranının Eylül ayı sonunda açılmasının planlandığını ifade etti.

McDonald's markasını Avanos'tan sonra şimdi de Nevşehir'e, franchising hakkını alarak getiren Genç İş Adamı Osman Vergiveren böyle büyük bir dünya markasını Nevşehir'imize getirmenin önemli olduğunu dile getirerek, kendi memleketine yatırım yapmanın ayrı bir mutluluk olduğunu belirtti. 

Vergiveren; “Uzun zamandır düşündüğümüz bu yatırımı nihayet sonuçlandırdık. Son eksikliklerimizide tamamladıktan sonra önümüzde ki günlerde tamamen faaliyete geçmek için çalışıyoruz.

Nevşehirli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verecek mekanımız herkese hitap edecek şekilde dizayn edilecek. McDonald's gibi büyük bir dünya markasını memleketimize getirmemizin yanı sıra bir mutluluğumuzda yine bölgemiz gençlerine de istihdam olanağı sağlamak olacak.

İlk etapta İstihdam edilecek personelin bir aylık bir kursu olacak. Alınacak bu eğitimle Nevşehirimize en iyi hizmeti, eğitimli personel ve güzel bir ortamda vermeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Vergiveren, kendi potansiyelinin yanı sıra birçok bakımdan bir bağlantı noktası olması dolayısı ile Nevşehir'e çok önem verdiklerini ve restoranın modern mimari tasarımıyla Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'in sosyal yaşamında yerini almasını beklediklerini söyledi.

Toplam 650 metrekare üzerinde 200 kişi oturma kapasitesine sahip restoran 24 saat hizmet verecek. Restoranda kahvaltı servisi ve Cafe hizmetleri de sunulacak.

Nevşehir'de açılacak McDonald's restoranında doğum günü parti odası ve çocukların daha keyifli zaman geçirebilmesi için oyun alanı da bulunacak.