Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R.Erinç Sağkan, Nevşehir Barosu'nu ziyaret ederek, meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Nevşehir Barosu Başkanı Av. Murat Boz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sağkan, Baro tarafından hazırlanan "Meslek Ustaları Plaket Töreni, Meslektaşlarla Söyleşi" etkinliğine katıldı.

Baro Başkanı Av.Murat Boz'un açılış konuşması ile başlayan proğramda TBB Başkanı Av. R.Erinç Sağkan'da meslektaşlarını selamladı.

Av. Sema Yurtbilir Yavuz'un sunumlarıyla, Baro Başkanı Boz ile birlikte meslekte 40. ve 50. yılını dolduran avukatlara plaket ve berat takdiminde bulunan Sağkan, meslek üstatlarına yurttaşların hak arama mücadelesine ve mesleğin gelişimine sağladıkları katkı nedeniyle teşekkür etti.

Daha sonra mesleğe yeni başlayacak Av. Halime Nur Ünal ve Av. Emine Özge Erdem 2 Avukat için düzenlenecek ruhsat törenine katılan Sağkan plaket töreninin ardından meslektaşlarla sohbet etti. TBB'nin faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Birlik Başkanı, meslektaşların görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

..............................

Meslek ustalarına plaket töreni

Av. Hüseyin Göçer (Yerine Av. Yunus Emre Özkan)

Av. Mehmet Polat

Av. Mustafa Eceviz

Av. Nuri Gökhan Yıldırımoğlu

Av. İbrahim Demir

Ruhsat Töreni

Av. Halime Nur Ünal ve Av. Emine Özge Erdem

Editör: İbrahim UYSAL