Nevşehir'de SMA hastası Nazlı Nisanur bebeğe destek için hayırda yarışan yüreği güzel insanlar meydan okuma akımı başlattı.  SMA'lı bebek gönüllüsü Ramazan Tavsamaz bu akıma herkesi davet ederek SMA'lı Nazlı Nisanur'a destek çağrısında bulundu.

Nevşehir'li Hayırsever İş İnsanları Evladına sahip çıkıyor.

Nevşehirli Hafız Mahmut Sami Kemikkıran Hocamızın hayırda yarışın çagrısına kayıtsız kalmayarak SMA hastası Nazlı Nisanur için hayırda meydan okuma akımı başladı. SMA'lı bebek gönüllüsü genç iş insanı Ramazan Tavsamaz'ın Abdullah Uluer ve Talip Aldemir'i davet ettigi bu akıma ilk cevap veren genç iş insanı Abdullah Uluer oldu ve Osman Vergiveren'i davet etti.

Genç İş insanı Abdullah Uluer'in daveti üzerine Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Başkanı ve Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi genç iş insanı Osman Vergiveren'de;  "Abdullah kardeşim davetini aldım. Bizde Nazlı Nisa Nur kardeşimize destek vermek için TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Başkanı ve Yönetimim olarak 400 bin TL bağışta bulunuyoruz. Allah böyle hayırlara hepimizi vesile kılsın. Ben burdan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Kayseri Başkanı Başkanı Faruk Sarıalp ve yönetimini bu iyilik kervanına katılarak bağış ve destekleri için davet ediyorum" dedi.

Öte yandan meydan okuma akımına davet edilen TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Talip Aldemir'in yapacağı bağışta merak konusu oldu.

Bakalım bu akıma hangi isimler katılım saglayıp bir çocugun daha umudu olacaklar...

Şimdiden bu insani ve vicdani yardım için duyarlılık gösteren cebi kadar yüreğide zengin güzel insanlarımza teşekkür ediyoruz.

VALİLİK İZİNLİ İBAN! TR42 0001 0026 6363 5572 6450 05

Ersin Damgacı /Ziraat Bankası

Bu zorlu yolda yardımlarınıza ihtiyacımız var. Sizde Nisanura umut olmak istermisiniz...

VALİLİK ONAYLI BAĞIŞ HESAPLARIM 

Detaylar: https://taplink.cc/sma.nazlinisanur