Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinden Örnek Davranış...

Nevşehir merkez Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Okul Müdürü Muhammet Orçin refakatinde İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Okul müdürü ve öğrencilerini makamında kabul eden Müftü Güzel, Okul müdürü ve öğrencilerle kısa bir süre sohbet etti.

Ziyarette ÇEDES projesi kapsamında ayın değeri olan ‘’Merhamet ve Yardımseverlik’’ duygularını öğrenciler arasında geliştirmek adına zalim İsrail işgali altında hayatlarını idame ettirmek zorunda kalan Filistin-Gazze’de ki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Okul öğretmenleri ve öğrencileri arasında toplanan yardım paralarını Okul Müdürü ve öğrencileri Nevşehir Müftüsü ve TDV Nevşehir Şubesi Başkanı Kazım Güzel’e teslim ettiler.

İl Müftüsü Kazım Güzel; Hz. Peygamber (s.a.v) ve Sahabe-i kiramın hayatından örnekler vererek değerlerimize nasıl sahip çıkılması gerektiği konusunda öğrencilere bilgiler aktardı. Yapılan yardım için Okul Müdürü ve öğrencilere teşekkür eden İl Müftüsü Güzel, kesilen bağış makbuzunu öğrencilere teslim etti.

Editör: Fikret Capacı