Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında, balayı tatili için geldikleri otel odasında ölü olarak bulunan Mutlu Akbaş (27) ve Kader Akbaş (Akyol) (24) çifti'nin cenazesi bugün İstanbul'dan kaldırılacak.

Iğdır ilinin Tuzluca ilçesine bağlı Ortabucak Köyünden Famil Akbaş'ın oğlu Mutlu Akbaş (27) ile eşi Kader Akbaş (Akyol) (24) 11 Mart Cumartesi günü düğünleri yapıldıktan sonra balayı tatili için geldikleri Nevşehir'in Ortahisar kasabasında kaldıkları otelde hayatlarını kaybetmişlerdir.

Çiftin cenazeleri 15 Mart Çarşamba günü öğlen namazına müteakip İstanbul Avcılar Tahtakale Zeynebi Kubra Camisi'nden teşyii edilecektir.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

15.03.2023