Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Valiliğimizle Pazarcılar odasının yaptığı proje kapsamında Kozaklı ilçemizde oluşturulan jeotermal seramızda yetiştirmekte olduğumuz domateslerimiz gayet sağlıklı ve hızlı bir şekilde yetişiyor.

İlk Yıl olmasına rağmen elli tonluk bir ürün beklentimiz var. Maddiyattan da öte bizim tek düşüncemiz bu seranın bütün pazar esnafına örnek olması ve ileride kendi sattıkları malı kendi yetiştiren esnaflar olarak Türkiye’de bir ilke daha imza atmak istiyoruz.

Bu örnek serada yaptığımız üretimle inşallah organize sera bölgemiz kurulana kadar örnek bir çalışmayı ortaya koyacagız. Böylelikle hem Kozaklı ilçemize hem Nevşehirimize değer katmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile böylesine önemli bir projede hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan büyün zorlukları yenerek atıl bir yerin verimli örnek bir sera olması için canla başla çalışan değerli Valimiz sn. İnci Sezer Becel hanımefendiye esnaflarım şahsım ve memleketim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu süreçte bizlerin devamlı yanında olan Nevşehir il özel idare genel sekreterimiz sayın Kamil Duru ve ekibine ve Kozaklı Belediye Başkanı sayın Akif Kabukcuoğlu ve ekibine de sonsuz teşekkürler." dedi.