Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, Kaymakamlar, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminin; İlimizde huzur ve güven ortamında yapılmasının sağlanması amacıyla “Seçim Güvenliği” Toplantısı gerçekleştirildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri nedeniyle alınan tedbirlerin görüşüldüğü  “Seçim Güvenliği” Toplantısında konuşan Vali Fidan, seçim takviminin açıklandığını, seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde demokrasi şöleni ortamında gerçekleşmesi, vatandaşların özgür iradesinin tam olarak sandığa yansıması için kanunların verdiği yetki ve sorumluluklar ile YSK kararları çerçevesinde çalışmalara başladıklarını belirtti.

Vali Fidan, "Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz. Elimizdeki bütün imkân ve kabiliyetimizle, bu süreci siyasi parti temsilcilerimizle yakın iş birliği ve koordinasyon içerisinde yürütme kararlılığındayız. Seçimlerin, şimdiden ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.