Nevşehir'de "Selman Giyim" Bay, Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kapucubaşı Mahallesi  Atatürk Bulvarı üzerinde açılan giyim mağazası Nevşehirli hanımlar tarafından büyük ilgi gördü.

Açılış törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkan Ali Kemikkıran, Kavak Belediye Başkanı ve Başkan adayı Feridun Bağcı, MHP İl Genel Meclis üyesi 1. sıra adayı Rıfat Varol, AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı Dursun Neiş,  AK Parti Göre Belediye Başkanı adayı Kemal Özdemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik, Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri hep birlikte "Selman Giyim" mağazası açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

"Selman Giyim"mağazasında bulunan bay, bayan, çocuk ve bebek giyim ürünleri gerek kalitesi gerekse hesaplı fiyatları ile daha ilk günden müşterilerinden tam not aldı. 

Açılış törenine katılan Nevşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Dr. Mehmet Savran; "Nevşehir’imizde "Selman Giyim" mağazasının açılışını dualarla gerçekleştirdik. Her zaman esnafımızın yanındayız. Tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar dileriz.  Hayırlı olsun." dedi.

Geniş ürün yelpazesi uygun fiyat marka ürünler ile  hizmetinizdeyiz...

Açılışa özel kampanyalarımız gün boyunca devam edecektir.   

"Selman Giyim" mağazası olarak şimdiden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyoruz."

Nevşehir'de bay, bayan ve çocuk giyimin adresi artık belli...

Selman Giyim

Adres: Kapucubaşı Mah. Atatürk Bulvarı (AK Parti il binası karşısı) No 80 /A NEVŞEHİR

İletişim: 0 541 530 93 14