Nevşehir'in Uçhisar ile Göreme yolu üzerinde seyir halindeki Ford transit marka ticari araç cayır cayır yandı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye  görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 17.30 sularında Uçhisar Göreme yolu üzerinde meydana geldi. Uçhisar - Göreme yolu Cevizli mevkiinde seyir halindeki  50 LC 078 plakalı arkası açık Ford transit marka ticari araç henüz belirlenemeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı.

Alevlerin yükselmesiyle birlikte sürücü aracı yol kenarına çekerek bir yandan alevlere müdahale ederken, bir yandan da durumu itfaiyeye bildirdi. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin de yardıma koşarak söndürmeye çalıştığı araçtaki yangın ihbar üzerine olay yerine ilk olarak gelen Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile Uçhisar ve Göreme Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda söndürüldü.

Ön kaput kısmından başlayıp alt kısmına sıçrayan ve alevlerin tamamen kapladığı araç, itfaiye ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kullanılmaz hale geldi.

Jandarma, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda araç sahibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.