Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun sonbahar dönemi seans programı açıklandı.

“Sonbaharda da kulaçlar durmuyor” sloganıyla duyurulan yeni dönem programında kadın ve erkek yüzme seanslarının yanı sıra Su Topu, Yüzme Bilmeyen Kalmasın, Engelsiz Spor Okulları ve GSİM Spor Kulübü Triatlon çalışmalarına da yer verildi.

Farklı Branşlara Uygun Seanslar

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda hafta içi ve hafta sonu farklı saatlerde düzenlenecek seanslarla vatandaşların yüzme sporundan daha fazla yararlanması hedefleniyor.

Program kapsamında çocuklar ve yetişkinlere yönelik yüzme faaliyetlerinin yanı sıra su topu antrenmanları, triatlon çalışmaları ve Engelsiz Spor Okulları etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Ayrıca yüzme bilmeyen vatandaşların yüzme öğrenmelerine yönelik “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” programı da yeni dönemde devam edecek.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, vatandaşların havuz programında yer alan gün ve saatleri inceleyerek kendilerine uygun seanslardan yararlanabileceklerini belirterek, herkesi spor yapmaya davet etti.

Sporla, sağlıkla ve enerjiyle dolu bir sonbahar için Nevşehir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda kulaçlar devam edecek.