İnsani yardım faaliyetleri ve dayanışma amacıyla gündeme gelen “Sumud Filosu”na yönelik müdahalelere tepki göstermek amacıyla Nevşehir’de destek programı düzenlenecek.
Yapılan çağrıda, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilecek “Sumud Nöbeti” kapsamında Nevşehir’de de vatandaşların bir araya geleceği belirtildi.
Basın Açıklaması ve Destek Noktası Açılışı Yapılacak
Organizasyon kapsamında yarın (Cuma) saat 14.00’te Tarık Kesekçi Parkı önü (Gülbahçe) alanında buluşma gerçekleştirileceği bildirildi.
Programda basın açıklaması yapılacağı ve ayrıca “SUMUD Destek Noktası” açılışının gerçekleştirileceği ifade edildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Zulme karşı durmak ve Sumud Filosu’na omuz vermek için tüm halkımızı yarın saat 14.00’te bekliyoruz.”
Tüm Vatandaşlara Katılım Çağrısı
Düzenlenecek programa yoğun katılım çağrısı yapılırken, organizasyonun insani yardım ve dayanışma amacı taşıdığı belirtildi.
📍 Yer: Tarık Kesekçi Parkı Önü (Gülbahçe)
📅 Tarih: Cuma
🕑 Saat: 14.00





