Nevşehir terminal kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Sarıhıdır Köy sakinlerinden Vural Taşören’in oğlu Mehmet Taşören’in (29) cenazesi dün ikindi namazı sonrası Avanos Kabristanlığında toprağa verildi. 

Kaza, Nevşehir- Aksaray yolu terminal kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İki gün önce meydana gelen kazada Abdullah Y. nin kullandığı 68 plakalı AFAD minübüsü ile Mehmet Taşören’in kullandığı 50 AAD 839 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil ortadan ikiye bölündü. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Taşören olay yerinde yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada yaşamını yitiren 29 yaşındaki Mehmet Taşören'in cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Avanos Kabristanlığında dualarla defnedildi.

Allah Rahmet Eylesin...

FİB Haber ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabrı cemil dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.