Uygun AVM'nin 117. şubesi Nevşehir'de düzenlenen törenle hizmete girdi. Nevşehirlilerin merakla beklediği Uygun AVM'nin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Satışa çıkarılan ürünlerde indirim yapılacağına dair www.fibhaber.com da yapılan duyuruyu gören vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezine akın etti. Yüzlerce insanın saatler öncesinden Uygun AVM şubesi önünde oluşturduğu yoğunluk izdihama neden oldu.

Uygun AVM tarafından ürünlere yapılan indirimler izdihama neden oldu. Birçok ürünün açılışa özel  indirimli satışa çıkacağını duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde ürünleri almak için sıraya girdi.

Nevşehir merkez Güzelyurt mahallesi Ürgüp caddesi üzerinde özel indirimlerin ve birbirinden avantajlı kampanyaların yapıldığı mağaza açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın okuduğu dua ve açılış kurdelasının kesilmesinin ardından vatandaşlar indirimli ürünlere ulaşmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Uygun AVM’nin başta halı, çaydanlık ve ikili banyo paspası olmak üzere çok sayıda ürünü çok ucuza satışa sunacağı duyurulduktan sonra izdiham yaşandı.

Satışların başlaması ile indirimdeki ürünleri almak için birbirleri ile yarışan müşteriler, zaman zaman izdihama neden oldu. Kalitesi ve uygun fiyatları nedeniyle mağazada ki tüm ürünler vatandaşlardan tam not aldı.

Uygun AVM Nevşehir şubesi sahibi Yasin Temizöz “Öncelikle mağazamız açılışına ilgi gösteren tüm Nevşehirli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bugün için açılışa özel indirim yapmıştık ama müşterilerden gelen yoğun talep üzerine kampanyamızı Pazartesi gününe kadar uzatmış bulunuyoruz.  Böyle bir açığın şehrimizde olduğunu biliyorduk. Yaklaşık 30 bin çeşit ürün ile mağazamızı açmış bulunuyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya sevindiklerini ifade eden Nevşehirli vatandaşlar ise Uygun AVM yetkililerine teşekkür ettiler. 

Uygun AVM Mağazası

Adres: Güzelyurt mahallesi Ürgüp caddesi  ( Pforzheim parkı çapraz  karşısı)

GSM: 0546 610 0050

İnstagram: uygun_avm_nevsehir

Eve Dair Herşey Sizleri Bekliyor ....

Uygun AVM Nevşehir Mağazasında neler bulabirim diye soracak olursanız; mutfak gereçlerinden tutunda banyo aksesuarlarına, hediyelik eşyadan plastik ürünlere, oyuncaktan, züccaciyeye, elektirkli mutfak aletlerinden eve dair herşey binlerce çeşit ürünleriyle toptan fiyatın parekende satışlarıyla siz değerli müşterilerini bekliyor. 

Züccaciye, Oyuncak ve hediyelik ürünlerle bir çok zengin ürün yelpazesi ile kaliteyi uygun fiyata bulacağınız Uygun AVM mağazası Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olsun.