Uzer Döviz işletmesi, Nevşehir'de Camii Cedit Mahallesi Tahmis Caddesinde ki yeni adresinde yapılan dualarla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Uzer Sarrafiye olarak yaklaşık 60 yıldır Nevşehirlilere hizmet veren işyeri, Uzer Döviz olarak modern yüzüyle yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Daha geniş bir işletmede müşterilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Uzer Döviz ve Sarrafiye Yöneticilerinden Sacit Uzer, “Uzun yıllardır Nevşehirlilere hizmet vermekten onur duyuyoruz. Şimdi de firmamız bünyesinde bulunan Uzer Döviz işletmemiz için çarşı merkezinde daha geniş ve modern bir işyeri yaptık. Bundan sonra Uzer Döviz olarak yeni yerimizde müşterilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağız” dedi.

1965'den bugüne tecrübe ve güven....

Uzer Şirketler Grubu’nun temelleri 1965 yılında Merhum Rasim Uzer tarafından Nevşehir’de atılmıştır.
 
Uzer Sarrafiye olarak ticari faaliyetlerine başlayan firma 1991 yılında Nevşehir’in ilk bilezik imalat atölyesi olan Uzer Kuyumculuk’u kurmuştur. 1992 yılında Uzer Döviz ve Altın Ticaret Anonim Şirketi’ni kuran firmaya 2002 yılında İstanbul Altın Borsası’nda Uzer Döviz ve Kıymetli Madenler Ticaret Anonim Şirketi olarak faaliyette bulunma izni verilmiştir. 2008 yılında İstanbul’da Uzer Kuyumculuk Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firmanın bünyesine eklenmiştir.
 
Uzer Şirketler Grubu Firmamız siz değerli müşterilerine,altın, pırlanta, elmas takılar ve saatlerde Türkiye’nin seçkin markalarını buluşturan, altın ve döviz alışverişine dair güvenilir, kaliteli, uygun fiyatlı ve müşteri memnuniyeti odaklı bir adres olarak hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Yaklaşık 60 yılı aşkın tecrübesiyle bu ilke doğrultusunda hizmet vermeye devam etmektedir.