NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de bu yıl vergi haftası etkinlikleri önceki yıllara nazaran oldukça farklı ve dolu dolu bir içerikle kutlanıyor.

Nevşehir’in en aktif bürokratı olması ile tanınan İl Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman’ın başkanlığında oluşturulan Vergi Haftası dolu dolu kutlanacak.

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilerek tabana yayılması ve gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla 23 Şubat -01 Mart 2015 tarihleri arasında 26'ncısı kutlanacak,

Hafta kutlamaları,

24 Şubat 2015 Salı günü; TOKİ 125. yıl Ortaokulunda Defterdarlığımız Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet Varol ve Gelir Uzmanları Serdar Onay, Ayşe Güçlü tarafından verginin önemi konusunda bilgilendirme yapılması çeşitli hediyeler verilmesi ve ikramda bulunulması, Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması için Lale caddesi Meteris meydanında Vergi Dairesi Gelir Uzmanlan Filiz Taşkın ve Volkan Ünlüleblebici tarafından danışmanlık hizmeti sunulması. İl genelinde 2013 takvim yılı kazançlarından dolayı en yüksek Kurumlar Vergisi ödeyen 3 mükellefin iş yerinde ziyaret edilerek plaketlerin verilmesi.

10:00 Damat İbrahim Paşa Ortaokulunda Defterdarlığımız Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Vecihi Pulatkan ve Gelir Uzmanları Aysel Ekmekçi, Murat Tavukçu tarafından verginin önemi konusunda bilgilendirme yapılması çeşitli hediyeler yerilmesi ve ikramda bulunulması etkinlikleriyle devam edecek.