NEVŞEHİR(MHA) İHH Nevşehir İl Temsilciliği Ramazan ayında yetimlere öncelik verecek. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Nevşehir’de 210 yetime çeşitli yardımlarda bulunulacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, geçtiğimiz yıllarda ilimizde bulunan mültecilere ağırlık verilecek ramazan aylarında yardım çalışmalarında bulunduklarını belirtirken, bu yıl yetimlere ağırlık verileceğini belirtti.

İl Temsilciliği olarak yaptıkları çalışmalar doğrultusunda belirlenen yetimlere ramazan ayı süresince çeşitli yardımlarda bulunacaklarına dikkat çeken İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, 06-12 Yaş grubunda belirlenen yetimlere ramazan ayı içerisinde bir iftar yemeği verileceğini, ramazan bayramı öncesinde kendilerine içerisinde çeşitli hediyelerin yer alacağı birer hediye paketi dağıtılacağını söyledi.

İHH’nın dünya genelinde mazlumları, mültecileri, yoksul ve açlıkla boğuşan insanları sevindirdiği gibi yetimleri de unutmadığına dikkat çeken İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, “Bilindiği üzere bu yıl İHH Vakfı olarak ülkemizdeki yetimlerimize yönelik etkinliklerde bulunuyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda ilimizde bulunan mülteci ailelere yönelik yardım çalışmalarımız olmuştu. Bu yıl yetimlerimize ağırlık vereceğiz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla 06-12 yaş grubunda ilimiz genelinde 210 yetimimizi tespit ettik. Bu yetimlerimize ramazan ayı içerisinde toplu bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. Öte yandan yaklaşan bayram öncesinde kendilerine hediyelerimizde olacak. Yetimlerimizi şu mübarek günlerde sevindirmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.