AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TBMM Genel Kurulunda 'Nevşehir'e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar' hakkında konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan bugün yapmış olduğu Genel Kurul konuşmasında gündem dışı söz alarak AK Parti İktidarı dönemindeki Nevşehir yatırımları hakkında konuştu. 

Konuşmalarına 1954 yılından bugüne dek şehrimize hizmet eden bütün Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarına teşekkür ederek başlayan Çalışkan, şehrin ihtiyaçlarının farkında olduklarını ve en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için gayretlerini sürdüreceklerini belirtti. 

Nevşehir’de  en önemli 3 ihtiyacın;
1. Kuzeybatı Çevre Yolu 
2. ⁠Kentsel Dönüşüm
3. ⁠Yeni Sanayii İhtiyacı olduğunu 

belirterek konuşmalarına devam eden Milletvekili Çalışkan AK kadrolar olarak 16,8 km’lik çevre yolu başta olmak üzere bütün sorunların çözümü için kolları sıvadıklarını belirtmiştir. 

Konuşmasının sonunda Milletvekili Çalışkan “Biz AK Partiyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan çok şey öğrendik ama bunlardan en önemlisi:

Yapacaklarımızı söylemek,
Söylediklerimizi de yapmak. 
Halkımızın yaparsa AK Parti yapar dediğini biliyor ve bunun sorumluluğunu taşıyoruz” demiştir. 

Ardından herkesi Nevşehir’e davet ederek konuşmasını sonlandıran Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ın konuşması milletvekili sıralarından alkış aldı.