Nevşehir Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nda 1. Sınıfta öğrenim gören  Sevde Oğul Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar'a ve Kaan Mermeci isimli öğrenci ise Kars İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka'ya mektup yolladı.

Nevşehirli Sevde Ağrı Emniyet Müdürü'ne mektup yazdı

Nevşehir Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 1.Sınıf öğrencisi olan ve okuma-yazmayı yeni öğrenen Sevde Oğul ilk mektubunu Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar'a yazarak 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü personelince okulunda ziyaret edilen minik öğrenci Sevde'ye İl Müdürü Yılmaz İpar tarafından gönderilen mektup ve hediyeler takdim edildi.

Nevşehir'den kendisine gelen mektubu okuyan İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar; "Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü olarak, şehrimizin huzurunu ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Suçlularla mücadele ediyor, kazaları önlüyor ve ihtiyaç duyan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Görevimizi yerine getirirken, minik kalplerden gelen sevgi ve destek bizim için çok büyük bir güç kaynağıdır.

Kendisini Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'e davet eden minik öğrenci Sevde, l Emniyet Müdürü Yılmaz İpar'dan gelen mektubu sınıfında açarak heyecanla okudu.

Nevşehirli Kaan Kars Emniyet Müdürü'ne mektup yazdı

Nevşehirli minik öğrenci Mermerci, Kars İl Emniyet Müdürü Saka başta olmak üzere, tüm emniyet teşkilatının polis haftası ve ramazan bayramını kutladı. Ayrıca mektupta Kars’ı görmek istediğini de belirten Kaan Mermeci’nin talebine Kars İl Emniyet Müdürü Saka, duyarsız kalmadı.

Minik öğrenci Kaan Mermeci’nin mektubuna karşılık veren Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Kaan Mermerci ve ailesini misafir etmek üzere Kars’a davet etti.

Sevdezarf