Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Kasabasından Şevki Şahin’in torunu Abdullah şahin vefat etti.

Yazıhüyük Kasaba halkından H.Şevki ŞAHİN' torunu ve Karapınarlı Hafız Salih Güneş' in torunu Muazzem ve Hatice Şahin'in sevgili oğulları Abdullah Şahin dün gece saatlerinde Bolu yakınlarında trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakiben Nevşehir Kurşunlu Camiinde kılınacaktır. Abdullah kardeşimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, annesine, babasına, kardeşlerine Şahin ve Güneş ailelerine ve tüm yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz.


RUHUNA FATİHA

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez İdari ve Mali İşler Komisyonu Üyesi Abdullah Şahin Bolu'nun Gerede ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

AGD'nin "Önce Ahlak ve Maneviyat" çalışmalarında üstün gayret ve çalışma azmi gösteren AGD Genel Merkez İdari ve Mali İşler Komisyonu Üyesi Abdullah Şahin ve Necmettin Altıntaş teşkilat çalışması için gittiği Bolu dönüş yolunda trafik kazası geçirdi.

Abdullah Şahin olay yerinde hayatını kaybederken çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Necmettin Altıntaş'ın acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. AGD camiası acı haberi alır almaz gözyaşlarına boğulurken Şahin ve Altıntaş hakkında sosyal medyadan taziye ve geçmiş olsun mesajları yayınladı.

AGD Genel Merkezinden alınan bilgiye göre Abdullah Şahin'in cenazesinin bugün ikindi namazının ardından memleketi Nevşehir Kurşunlu Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. Öte yandan kaza haberi alan AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan başkanlığında bir heyet kazanın meydana geldiği Bolu'ya gittiği öğrenildi.

AGD sosyal medya hesaplarından acı haberi böyle duyurdu;