Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Sudenaz Köse ile evliliğe ilk adım nişan merasimini Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen sade ve şık bir törenle gerçekleştirildi.

Nevşehir'in saygın ve sevilen eşrafından Didinmez ailesinin biricik evladı Afrin Gazisi Zeki Didinmez ile yine Pınarbaşı ilçesinin saygın sevilen eşrafından Köse ailesinin değerli kızları Sudenaz Köse'nin düzenlenen nişan merasimine, Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile her iki ailenin yakınları katıldılar.

Nişan yüzüklerini Kıbrıs Gazisi Mehmet Karahan takdı

Afrin Gazisi Zeki Didinmez ile Sudenaz Köse çiftinin nişan yüzüklerini takan Kıbrıs Gazisi Mehmet Karahan, Köse ve Didinmez ailelerini tebrik ederek, genç çiftlere mutluluklar diledi.

Büyük heyecan yaşayan ikilinin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. 

FİB Haber Gazetesi ailesi olarak, her iki aileyi kutluyor genç çiftimize hayırlara vesile olmasını diliyor, Allah tamamına erdirsin diyoruz.

İşte nişandan o çok özel görüntüler;