Kaza, dün akşam saat 18:00 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Niğde - Nevşehir karayolu Yeşilgölcük kasabası mevkiinde seyir halindeki 50 SD 134 plakalı araç sürücüsü etkili olan kar yağışı sonrası buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç yan yattı. Araçta bulunan 5 kişilik aynı aileden anne Habibe Başer olay yerinde hayatını kaybetti, eşi Bekir Başer ile 3’ü çocuk olmak üzere 4 kişide yaralandı. 

Kazada hayatını kaybeden ve geride 3 öksüz çocuk ve gözü yaşlı bir eş bırakan 36 yaşındaki Habibe Başer'in ölüm haberi başta ailesi sevenleri ile tüm Kozaklı halkını yasa boğdu.

Diyanet-Sen yayınladığı taziye mesajında; "Niğde İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Bekir Başer hoca dün akşam saat 18:00 civarı trafik kazası geçirmiş, eşi Habibe Başer vefat etmiş, kendisi ve 3 evladı ise yaralı olarak kurtulmuşlardır. Hocamıza baş sağlığı diliyor, kendisine ve evlatlarına da Yüce Allah’tan acil şifa niyaz ediyoruz."

Merhumenin cenazesi bugün toprağa verilecek...

Kozaklı Karasenir köyü sakinlerinden Osman Başer oğlu (Niğde İl Müftülüğünde din hizmetleri uzmanı olarak görev yapan) Bekir Başer'in eşi ve aynı zamanda Kozaklı esnaflarından Küllüce köyünden Tekbir market sahibi Salim Kahraman'ın kızı Habibe Başer, elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün, Cumartesi günü öğle namazına müteakip Karasenir köyünde defnedilecektir. Allah rahmet eylesin sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun...

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Editör: Fikret Capacı