Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Nevşehirli hemşerimiz Yalçın Sırakaya’nın babası Ömer Sırakaya (74) Tekirdağ’da trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ'ın Saray ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında yolun karşısında geçmeye çalışan Nevşehirli Ömer Sırakaya'ya kamyonet çarptı. Ağır yaralanan Ömer Sırakaya ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyü nüfusuna kayıtlı Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya’nın babası 74 yaşındaki Ömer Sırakaya'nın cenazesi, bügün, Büyükçekmece Küba Camii’nde ikindi namazına müteakiben Kaldırılarak, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı’na (Tüyap Yanı) Defnedildi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; merhuma Allah'tan rahmet, kederli Sırakaya ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

22.02.2023