Başkan Kaya’dan taziye mesajı

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın oğlunun vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Kaya mesajında; “MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın değerli evladı İlteber Yalçın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın ve ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

Kavak Belediye Başkanından başsağlığı mesajı

MHP’li Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve ailesine sabırlar diledi.

Başkan Bağcı, “MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın'ın oğlu Turan İlteber Yalçın'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın'a, ailesine ve bütün sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim” diye konuştu.

Derin bir teessür içerisindeyiz

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren yayımladığı taziye mesajında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve ailesine başsağlığı temennisinde bulundu.

Başkan Eren, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın oğlunun vefatı bizleri oldukça üzmüştür. Sayın Semih Yalçın ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletirken, merhuma Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Merhum Kardeşimize rahmet, Sayın Yalçın Ailesine sabırlar diliyorum

MHP’li Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve ailesine başsağlığı diledi.

Başkan Çekiç, “MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın oğlunun vefatı bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Merhum Kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın başta olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı temenni ediyorum” dedi.

Başkan Türker ve yönetiminden başsağlığı mesajı

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi tarafından, elim bir kazada hayatını kaybeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın oğlu ilteber Yalçın için taziye mesajı yayınlandı.

Yayınlanan Mesajda Başkan Ali Türker şunları söyledi;  “MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın’ın oğlu ilteber Yalçın Elim bir kaza sonucu hayatını kaydetmiştir. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ve kıymetli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”