Er ve Orhan ailesinin biricik evlatları Dilek ve Sami Orhan çifti hafta sonu gerçekleştirilen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Genç çifti bu mutlu gününde Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, 28. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Nevşehir Yediemin Otoparkı işletmecisi genç iş insanı İsmail Usta  ile her iki ailenin çok sayıda eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Er ve Orhan ailelerinin değerli evlatları Dilek ve Sami Orhan çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Davetlileri kapıda karşılayan Er ve Orhan aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Çiftin nikahını Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptı.  

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran nikahın ardından yaptığı konuşmasında; "Böyle güzel bir toplulukla böyle bir hayırlı işe şahadet etmek için bizlere bir araya getiren cenabı hakka hamd ediyorum. Her işte olduğu gibi bilhassa evlenme ve nikah akdinde biricik örneğimiz Peygamber Efendimize (S.A.V.) selam ederim. Bizim kültürümüzde sevinçler paylaşılınca çoğalır, üzüntüler paylaşılınca azalır. Biz burada Dilek ve Sami Orhan’ın mutluluklarını paylaşmaya geldik. Evlenmek Hz. Adem’den bu yana peygamberlerin sünneti, Cenabı Hakk’ın da bir emridir" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da; "Çiftimize mutluluklar diliyor, kıymetli ailelerini tebrik ediyorum" dedi.

Günün kahramanları Dilek ve Sami Orhan çifti "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak Dilek ve Sami Orhan Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

DÜĞÜN BİZİM İŞİMİZ! "FİB AJANS ORGANİZASYON" 

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı