Geçtiğimiz gece geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan 34 yaşındaki Yasin Yılmaz'dan acı haber geldi.

Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yatmakta olan, Merkez ilçeye bağlı Sulusaray kasabası sakinlerinden Yasin Yılmaz (34) bu sabah saatlerinde vefat etti.

Merhumun cenazesi 17.05.2024 (yarın) cuma namazına müteakib Sulusaray kasabası taziye evinden kaldırılacaktır.

REKTÖR AKTEKİN'DEN TAZİYE MESAJI

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, "Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personeli Yasin Yılmaz'ı elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunuyoruz. Hayatının baharında genç bir insanı, üniversitemizin değerli bir personelini kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Editör: Fikret Capacı