Bu yıl hac farizasını yerine getirmek için Nevşehir’den kutsal topraklara yolcu ettiğimiz hacı adayları o manevi havayı teneffüs etmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Nevşehir'den Hac ibadeti için kutsal topraklara giden hacılarımız, Medine'de ki günlerini tamamladıktan sonra zulhuleyfede umre niyyetiyle ihramlanarak şehirlerin anası diye tabir olunan Mekkeye geçtiler.

İlk umrelerini tamamladıktan sonra Kabe de zamanlarını tavaf, dua, zikir, Kur'an tilaveti ve namazlarını zamanında eda ederek manevi atmosferden istifade ettiler ve hala da bu güzelliği yaşamaya devam ediyorlar.

Hac farizası için ilimizden gönderdiğimiz hacı adayları, Ravzay’la, Beytullah’la buluşmanın sevincini yaşarken Arafat’a çıkmanın heyecanıyla ibadetlerine devam ediyorlar.

Gazze için dua ettiler.

Nevşehirli hacı adaylarımız;  kutsal topraklarda başta İsrail zulümü altındaki Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere diğer mazlum ve mağdur coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimiz için ve ülkemizin birlik ve beraberliği için bol bol dua ettiklerini ifade ederken, tüm Nevşehirlilere selamlarını gönderdiler.

441876304 10234625618446981 5158531406793544300 N

Editör: İbrahim UYSAL