İstanbul'da yaşayan değerli hemşehrimiz Yaşar Eroğlu, on bir ayın sultanı Ramazan Bayramında şehit ailelerini de sevindirdi.

Ramazan ayında Valilik ve Kızılay ile 5 bin hemşehrimize yardım ulaştıran Yaşar Eroğlu Bayramda da Şehir ailelerine destek oldu. NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin aracılığı ile yardımlar ilgili ailelere ulaştırıldı. Destek miktarı ve aile sayısı bu kez açıklanmadı.

Nevşehir'in gururu hayırsever hemşehrimiz Yaşar Eroğlu "Devletimiz ve Hükümetimiz şehitlerimiz ve gazilerimizin kıymetli ailelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz de bu ailelerimize ve bayrağımıza saygımızın ve minnet duygularımızın ifadesi olarak onlarla maddi varlığımızı paylaşıyoruz. Şehit ailelerimiz bizim başımızın tacıdır. Biz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde varız. Onlar vatanımızı canlarıyla koruyor; bizim de varlığımızı onlarla paylaşmamız gerekir. İstanbul'da yaşıyor olsak da biz Nevşehirliyiz, memleketimize ve hemşehrilerimize her zaman sahip çıkacağız. Biz çalışıyoruz, Allah bize fazlasıyla veriyor, biz de ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz" dedi.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin de NEVBİAD'ın "Onur Kurulu Üyesi" olan Yaşar Eroğlu'na teşekkür ederek, onun bu faaliyetlerinin NEVBİAD'ı da yücelttiğini belirtti.

7F4476E0 07Da 4948 Bb93 B9073483C32C