Türk Kızılay Nevşehir İl Merkezi Başkanlığı, 2024 Yılı Ramazan ayı nakdi bağış sıralamasında Türkiye Birincisi olmasının ardından bu başarıya ulaşmasında büyük katkısı olan hayırsever iş insanı hemşehrimiz Yaşar Eroğlu teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Ramazan ayında hayırsever iş insanı hemşehrimiz Yaşar Eroğlu, Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Kızılay Nevşehir Başkanı Ercan Civelek ile görüşerek, Nevşehir'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere maddi yardımda bulunmuştu.

NEVBİAD Başkanlığınca organize edilen bu işbirliğinde Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın talimatıyla ilçe Kaymakamları ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek Kızılay Başkanlığına iletmiş ve bağışlanan meblağ bu ailelere Kızılay tarafından ulaştırılmıştı. Büyük miktardaki bu bağış ile Nevşehir Kızılayı da Türkiye birinciliği kazandı. Bunun üzerine hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu Kızılay Genel Başkanı tarafından Kızılay'a davet edildi.

Yoğun programı nedeniyle Nevşehir'e gelemeyen Genel Başkan Prof. Fatma M. Yılmaz'ı temsilen Genel Sekreter Murat Ellialtı, Yaşar Eroğlu'na Kızılay'ın şükran plaketini takdim etti.

Her zaman hemşehrilerimizin yanında olan, yardımlarını esirgemeyen değerli hayırsever hemşehrimiz iş insanı Yaşar Eroğlu'nu kutluyoruz.

Editör: Fikret Capacı