Pendik’te yaşayan Nevşehirli vatandaşlar için özel bir buluşma günü hazırlanıyor. Pendik Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek Hemşeri Günleri Etkinliği, birlik, beraberlik ve memleket özlemini paylaşmak isteyen Nevşehirli hemşerileri bir araya getirecek.
Etkinlik, 05 Kasım 2025 Çarşamba günü, Pendik Millet Bahçesi’nde düzenlenecek. Katılımcılar, gün boyunca hemşerilik bağlarını güçlendirecek sosyal aktiviteler, sohbetler ve kültürel paylaşımlarda bulunma fırsatı bulacak.
Pendik’te yaşayan Nevşehirli hemşeriler, memleket hasretini paylaşmanın yanı sıra dayanışma ve sosyal birlikteliği pekiştirecek. Etkinlik, farklı yaş gruplarından katılımcılar için çeşitli programlar ve sürprizlerle dolu olacak.
Pendik Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen etkinlik, hemşeriler arasında iletişimi güçlendirmek ve kültürel bağları yaşatmak amacıyla organize edildi. Belediye yetkilileri, etkinliğe tüm Nevşehirli vatandaşları davet ederek, birlik ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı.
Etkinlik günü, Nevşehir’e özgü lezzetler, kültürel gösteriler ve çeşitli sosyal etkinlikler katılımcıları bekliyor olacak. Organizasyon komitesi, etkinliğin güvenli ve keyifli bir ortamda geçmesi için tüm hazırlıkları tamamladı.
Pendik’te yaşayan Nevşehirli hemşeriler, 5 Kasım’da düzenlenecek bu özel etkinlikte hem memleket özlemini giderecek hem de dayanışma ruhunu pekiştirecek.