Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve genel başkan yardımcıları Nevşehir ziyaretleri kapsamında iş insanı Adnan İşbilir'i Meydan Galeri'de ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehirli iş insanı Adnan İşbilir; "Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve genel başkan yardımcıları galerimizi ziyaret ettiler. Daha sonra Uçhisardaki otelimizde akşam yemeği eşliğinde sohbet ederek kendilerini misafir ettik" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'da ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Şahsuvaroğlu ve Esmaül Hüsna Arslan, Zafer Partisi 28.Dönem 1. sıra Milletvekili adayı Burak Aşıkoğlu , Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan, Genel merkez ve İl yöneticileri eşlik etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Nevşehir ziyaretimizde değerli iş insanı Adnan İşbilir'i işyerinde ziyaret ettik. Tarihi objelerle özenle hazırlanmış tarihi kolleksiyonunu görme şansı bulduk. Mekanı bizi çok etkiledi çok hoş bir yer olmuş. Ardından Uçhisar'daki otelinde misafiri olduk. Ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyorum. " dedi.

Editör: Fikret Capacı