Aslen Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünden olan değerli hemşehrimiz başarılı iş insanı ve Mali Müşavir İsa Ferah, Kayseri MHP’den 28.dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Ülkücü camianın sevilen isimlerinden olan Nevşehirli değerli hemşehrimiz İsa Ferah, aday adaylığı başvurusunun ardından MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’liyi de ziyaret ederek bir süre görüştü. Ferah, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hayır duasını aldım. ” dedi. 

Kayseri Milletvekili A.Adayı İsa Ferah, şunları kaydetti.” 

"Akıl baliğ olduğumuz günden bu güne kadar davamızın çizgisinden sapmadan, teşkilatlarımızın vereceği her görevi sırtlamaya, partimize katkı sağlayıp, hizmet etmeye dün olduğu gibi bugünde, yarında hazır olarak 28.Dönem Milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunup Sayın Genel Başkanımız #DevletBahçeli Beyfendiyi ziyaret ederek hayır duasını aldım. Allah her daim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Saygı ve selamlarımla, cumanın feyz ve bereketi üzerinize olsun." dedi.

İsa FERAH Kimdir?

1975 Nevşehir Kozaklı Doğumlu (Akpınar köyü)

Mali Müşavir&Bağımsız Denetçi

Royalcert Bağımsız Denetim Anonim Şirketi Kurucu Ortağı ve Kıdemli Denetçisi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yüksek Lisans Mezunu

İlçe ve İl teşkilatlarında görev yaptıktan sonra Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve 2018 seçimlerinde Kayseri Milletvekili adayı oldu.

Kayseride ikamet etmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.