ERTAŞ GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Musa Ertaş, yayınladığı mesajda, "Kadın Ana'dır, Kadın Evdeş'tir, Kadın Yol Arkadaşı' dır... Bütün Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Nevşehirli iş insanı Musa Ertaş mesajında, "Toplumun Yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan Türk kadını ve Türk annesi daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur.

Dünyaya geldiğimiz günde anne kucağında açtığımız gözlerimiz sonra öğretmenlerimizin dokunuşu ile şekillenir onların bilgileriyle büyürüz. Evlenip bir eş sahibi olduğumuzda ömür boyu başarılarımızın gizli kahramanı olurlar. Baktığımızda tarihimizde de kadınların yeri çok büyük önem arz ede zira her zaman çok önemli roller üstlenmiş, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş ve sayısız başarılar elde etmişlerdir. Onlarla ne kadar övünsek azdır. Hakları hiçbir zaman unutulmaz. İşte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, başta annelerimiz olmak üzere, değerli eşim, kızlarım, depremzede kadınlarımız ve güzel ülkemin tüm kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlar, saygılarımı sunarım" dedi.